Witaj na BerserkFan.info - Twoje centrum wiadomości o Berserku.
Nie masz konta? Zarejestruj się zupełnie za darmo!

BerserkFan - Nie liczy się nic poza snami, do których zmierzamy

• Zarejestrowanych: 1189
  • Zalogowanych: 0
  • Gości: 2
  • Artykułów: 28
  • Tematów na forum: 214
  • Komentarzy: 1436
  • Newsów: 97

LOSOWY CYTAT

"Panienko Fernese nie mogę Cię zostawić samej... potrafię jedynie stać przy Tobie... nie, tak naprawdę nie próbowałem nigdy niczego innego. Tak jakby połowa mnie była pogrążona w Twej ciemności i zniewolona przez Twojego ducha, ale... wygląda na to, że to się już skończyło... ponieważ zaczął wiać wiatr... potężny wicher, który zmiata wszystko czego pragnęłaś. W każdym razie, Ja... muszę coś zrobić by ta połowa mnie nie została rozerwana na strzępy w tej nawałnicy."

~Serpico
BerserkFan - Nie liczy się nic poza snami, do których zmierzamy » Różne » Strefa gier
W co teraz gracie?
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się Regulamin Forum FAQ Użytkownicy Dzisiejsze posty Szukaj

Drukuj temat

28.07.2010 20:17
Data rejestracji: 20.03.09

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Goku Mężczyzna
Użytkownik
Berserk
W co teraz gracie?

Pisał, że mu te gry nie podchodzą... Zapisałeś się na próżno. :)

29.07.2010 00:51
Data rejestracji: 16.09.06
Miejscowość: Warszawa

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar hanc Mężczyzna
VIP
Berserk
Dzięki za takie zainteresowanie. Generalnie przymierzam się powolutku do Dragon Age, Mount & Blade, Wiedźmina... Choć zainteresował mnie też ten Planescape: Torment. Wiem, że to głupie, ale na początku nie brałem go pod uwagę ze względu na wiek (czyli względy wizualne), choć prezentuje się całkiem ładnie. Tak się będę zbierał kilka dni do czegoś, a zaraz się rozmyślę. Wink

berserkfan.info/images/articles/userbar/userbar7.jpg

"When you meet your God, tell him to just leave me alone."

29.07.2010 09:48
Data rejestracji: 28.04.10
Miejscowość: z Krakowa

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar HunteR Mężczyzna
Użytkownik
Najemnik
Jeśli w drodze wyjątku byłbyś skłonny zamienić miecze na karabiny a klimaty fantasy na science fiction to polecam obie części Mass Effect (tych samych gości co zrobili Baldur's Gate, Knights of the Old Republic i Dragon Age). Rewelacyjna rzecz, klimat, gameplay, fabuła.

http://www.youtub...qJuJTIus7U
http://www.youtub...Lhptv1yYMU

Co do Tormenta, warto zagrać bo to najlepszy cRPG w historii (przynajmniej jeśli chodzi o amerykańskie) Smile

img63.imageshack.us/img63/7021/aruh.jpg

29.07.2010 13:08
Data rejestracji: 20.03.09

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Goku Mężczyzna
Użytkownik
Berserk
Hm... Może spróbuję to Mass Effect... Ale teraz mi się nie chce. No i jeszcze Torment. Hm. Dużo gier. :P Hanc, skołuj sobie też Mirror's Edge, nie pożałujesz. Gra genialna i piękna.

29.07.2010 16:20 | Edytowane przez Ratatosk 29.07.2010 16:23
Data rejestracji: 25.07.10

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Ratatosk Mężczyzna
Użytkownik
Najemnik
@Goku:
Hanc w poście #96 nie wymienił żadnej z gier, o których pisałem, prócz BG.

@hanc:
Widok zza pleców masz w Neverwinter Nights. Całkiem przednia pozycja. Grałem tylko do III aktu. Dalej nie miałem ochoty, bo trafiłem na irytującego buga.

31.07.2010 12:31
Data rejestracji: 26.07.10
Miejscowość: Wrocław

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Prychacz Mężczyzna
Użytkownik
Najemnik
Według mnie najlepszymi grami są Heroes 3 gold edition a wog to pod względem zdobywania armi expa to lipa.
Także diablo 2 lord of destruction i dobra strategia to empires earth .
Taka gra jak heroes 3 już nigdy nie wyjdzie ze 10 razy do niej powracałem i wciąż powracam i będe zapewne jeszcze powracał.
Mam nadzieje , że nikt niemyśli iż jestem denerwujący>Hihi

Opcje

Przeskocz do forum:
Wszelkie prawa zastrzeżone przez BerserkFan.info 2010 - CMS: Php-Fusion 7 Projekt graficzny: Sk8s Kodowanie: Seba0p